Опис
Мета ДСС: формування інформації про обсяги надходжень і використання основних продуктів рослинництва та тваринництва, обсяги споживання продуктів харчування населенням і поживну цінність середньодобового раціону для аналізу рівня споживання продуктів харчування однією особою та оцінки продовольчої безпеки країни.
Одиниця ДСС:
- юридична особа
- фізична особа-підприємець
- домогосподарство
Основні статистичні показники:
- обсяг споживання населенням продуктів харчування
- споживання населенням продуктів харчування у розрахунку на одну особу
- надходження продукції (за джерелами надходжень)
- використання продукції (за напрямами використання)
- середньодобове споживання населенням основних мікро- та макроелементів у складі продуктів харчування у розрахунку на одну особу
- калорійність середньодобового раціону населення у розрахунку на одну особу
Документи
Методологія
Звіти з якості
Публікації
PDF
PDF
Додатково
Джерела статистичної інформації:
Статистичні дані:
- ДСС 2.03.07.03 "Площі, валові збори та урожайність сільськогосподарських культур"
- ДСС 2.03.07.06 "Виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин та забезпеченість їх кормами"
- ДСС 2.03.07.07 "Рибогосподарська діяльність"
- ДСС 2.03.07.09 "Надходження винограду на підприємства, що займаються його переробленням на виноматеріали"
- ДСС 2.03.07.10 "Надходження сільськогосподарських тварин на переробні підприємства"
- ДСС 2.03.07.11 "Надходження молока на переробні підприємства"
- ДСС 2.03.07.12 "Наявність і надходження культур зернових і зернобобових та олійних на підприємства, що займаються їхнім зберіганням та переробленням"
- ДСС 2.03.07.14 "Реалізація продукції сільського господарства підприємствами та господарствами населення"
- ДСС 2.03.07.17 "Витрати на виробництво продукції (робіт, послуг) сільського господарства"
- ДСС 2.03.07.19 "Сільськогосподарська діяльність населення в сільській місцевості"
- ДСС 1.05.00.01 "Обстеження умов життя домогосподарств"
- ДСС 2.03.09.02 "Показники короткотермінової статистики виробництва промислової продукції за видами"
- ДСС 2.05.01.01 "Зовнішня торгівля товарами"
- ДСС 2.03.03.06 "Продаж і запаси товарів (продукції) в оптовій торгівлі"
- ДСС 2.03.09.03 "Виробництво та реалізація промислової продукції за видами"
- ДСС 1.01.01.02 "Чисельність та природний рух населення"
Класифікації:
Міжнародні та європейські норми і стандарти:
- Food Balance Sheets: A Handbook. FAO
- Guidelines for the compilation of Food Balance Sheets
- ESS Agreement from 2017 on "Crop Balance Data on Main Cereals and Oilseeds"
Контакти (керівник ДСС):
Сікачина Ольга Владиславівна
Департамент статистики сільського господарства та навколишнього середовища
+38 (044) 287 13 11
o.sikachyna@sssu.gov.ua
Архів
Офіційна державна статистична інформація, яка поки не завантажена до Банку даних. З часом у Банку даних будуть доступні усі показники.