Опис
Мета ДСС: формування інформації про надходження винограду на переробні підприємства для виробництва виноматеріалів, для інформаційного забезпечення розвитку виноробства, аналізу ринку винограду.
Одиниця ДСС
- юридична особа
Основні статистичні показники
- кількість винограду, переробленого на виноматеріали
- середня масова концентрація цукрів у винограді, переробленому на виноматеріали
- кількість власно виробленого винограду, переробленого на виноматеріали
- середня ціна купленого винограду, переробленого на виноматеріали
- кількість купленого винограду, переробленого на виноматеріали
- частка винограду, переробленого на виноматеріали, за сортами у загальній кількості переробленого винограду
- обсяг вироблених виноматеріалів
- обсяг використаного спирту-ректифікату
- обсяг наявного спирту-ректифікату