Опис
Мета ДСС: формування інформації про надходження винограду на переробні підприємства для виробництва виноматеріалів, для інформаційного забезпечення розвитку виноробства, аналізу ринку винограду.
Одиниця ДСС
- юридична особа
Основні статистичні показники
- кількість винограду, переробленого на виноматеріали
- середня масова концентрація цукрів у винограді, переробленому на виноматеріали
- кількість власно виробленого винограду, переробленого на виноматеріали
- середня ціна купленого винограду, переробленого на виноматеріали
- кількість купленого винограду, переробленого на виноматеріали
- частка винограду, переробленого на виноматеріали, за сортами у загальній кількості переробленого винограду
- обсяг вироблених виноматеріалів
- обсяг використаного спирту-ректифікату
- обсяг наявного спирту-ректифікату
Документи
Методологія
Форми
Звіти з якості
PDF
Додатково
Джерела статистичної інформації
Статистичні дані:
- форма звітності № 1-виноград (річна) "Звіт про перероблення винограду на виноматеріали"
Законодавство
Класифікації
Контакти (керівник ДСС)
Бугуцький Юрій Олексійович
Департамент статистики сільського господарства та навколишнього середовища
+38(044) 287-23-22
Y.Bugutskiy@sssu.gov.ua
Архів
Офіційна державна статистична інформація, яка поки не завантажена до Банку даних. З часом у Банку даних будуть доступні усі показники.