Надходження винограду на підприємства, що займаються його переробленням на

    Мета ДСС: формування інформації про надходження винограду на переробні підприємства для виробництва виноматеріалів, для інформаційного забезпечення розвитку виноробства, аналізу ринку винограду.

     

    Одиниця ДСС 

    • юридична особа 

     

    Основні статистичні показники

    • кількість винограду, переробленого на виноматеріали
    • середня масова концентрація цукрів у винограді, переробленому на виноматеріали
    • кількість власно виробленого винограду, переробленого на виноматеріали
    • середня ціна купленого винограду, переробленого на виноматеріали
    • кількість купленого винограду, переробленого на виноматеріали
    • частка винограду, переробленого на виноматеріали, за сортами у загальній кількості переробленого винограду
    • обсяг вироблених виноматеріалів
    • обсяг використаного спирту-ректифікату
    • обсяг наявного спирту-ректифікату

     

     

     

     

    Power BI

    Джерела статистичної інформації

    Статистичні дані:  

    • форма звітності № 1-виноград (річна) "Звіт про перероблення винограду на виноматеріали"

     

    Законодавство

     

    Класифікації

     

    Контакти (керівник ДСС)
    Бугуцький Юрій Олексійович 
    Департамент статистики сільського господарства та навколишнього середовища 
    +38(044) 287-23-22 

    Y.Bugutskiy@sssu.gov.ua   

    Офіційна державна статистична інформація, яка поки не завантажена до Банку даних. З часом у Банку даних будуть доступні усі показники.