Опис
Мета ДСС: формування інформації про надходження сирого молока на переробні підприємства, для інформаційного забезпечення складання продовольчих балансів, аналізу ринку молока
Одиниця ДСС
- юридична особа
Основні статистичні показники
- маса молока сирого, купленого переробними підприємствами
- маса молока сирого, купленого переробними підприємствами у населення
- маса молока сирого, купленого переробними підприємствами у підприємств
- загальна маса молока сирого, що надійшло переробним підприємства
- середня ціна молока сирого, купленого переробними підприємствами
- середня ціна молока сирого, купленого переробними підприємствами у населення
- середня ціна молока сирого, купленого переробними підприємствами у підприємств
- масова частка жиру в молоці коров’ячому сирому, купленому переробними підприємствами у підприємств
- масова частка жиру в молоці коров’ячому сирому, купленому переробними підприємствами у населення
- масова частка білка в молоці коров’ячому сирому, купленому переробними підприємствами у підприємств
- масова частка білка в молоці коров’ячому сирому, купленому переробними підприємствами у населення
- кількість обладнаних пунктів для приймання молока сирого у населення;
- маса молока сирого, що надійшло на перероблення переробним підприємствам на давальницьких засадах
- маса молока сирого, що надійшло на перероблення переробним підприємствам власно виробленого
- маса молока коров’ячого сирого, купленого переробними підприємствами у підприємств
- маса молока коров’ячого сирого, купленого переробними підприємствами у населення
- частка молока коров’ячого сирого за ґатунками якості, у загальній масі молока коров’ячого сирого, купленого переробними підприємствами у підприємств
- частка молока коров’ячого сирого за ґатунками якості, у загальній масі молока коров’ячого сирого, купленого переробними підприємствами у населення
Документи
Методологія
Форми
Звіти з якості
Публікації
Додатково
Джерела статистичної інформації
Статистичні дані:
Класифікації
Законодавство
Міжнародні та європейські норми і стандарти:
- Директива Ради ЄC № 96/16/ЄC від 19 березня 1996 року про статистичні обстеження молока та молочних продуктів
- Рішення Комісії ЄС № 97/80/ЄС від 18 грудня 1996 року
- Рішенням Комісії ЄС № 2011/142/ЄС від 03 березня 2011 року
Контакти (керівник ДСС):
Бугуцький Юрій Олексійович
Департамент статистики сільського господарства та навколишнього середовища
+38(044) 287-23-22
Y.Bugutskiy@sssu.gov.ua
Архів
Офіційна державна статистична інформація, яка поки не завантажена до Банку даних. З часом у Банку даних будуть доступні усі показники.